Ajattelin tehdä tähän väliin tällaisen pienen...  kuulumisia ja vastauksia -homman. Kerron kuulumisia, paljastan seuraavan osan juonesta osia ja tietenkin - Where Are You Now? -tarinastakin on jutunpoikasta.

Eli jatkankin Gonzalezien seuraavan osan parissa, koska jostain syystä Where Are You Now? -tarinan naapurusto ja eräs toinen naapurusto eivät suostu aukeamaan. Minulla on ollut tämä ongelma ennenkin, ja se on lähtenyt ajan kanssa pois. Gonzalezien naapurusto toimii, joten jatkan sitten tätä legacya, toisin kuin suunnitelmissa oli. Osa olisi tarkoitus saada ensi viikon aikana valmiiksi, mutta tulossa on maanantaina ruotsin koe ja myöhemmin fysiikan koe (josta en tajua melkein mitään), joten luettavaa riittää.

Sitten juonipaljastuksiin. Tarkkasilmäisimmät ovatkin varmaan huomanneet, että osan nimi on vaihtunut 'Yöllisestä vieraasta' 'Piru naiseksi' -nimiseen. Johtuen siitä, että satuin nyt keksimään juonen, jonka ajattelin kirjoittaa tällä kertaa muistiin, jottei juoni vaihtuisi taas kerran ja osan nimi sen myötä. Sitten juonipaljastuksiin: 'Kati on seurannut, kuinka Seamus on päivät töissä ja yöt hän hiippailee ympäri naapurustoa viritellen ansoja. He ovat myös saaneet uusia naapureita, jotka näyttäytyvät vain öisin ja pilvisinä päivinä. Kati on tunnistanut erään naapureista, ja hän myös tietää keitä - tai mitä - he ovat. Ja hän tietää, kuinka voi saada pahantekijät kiinni.'

Tässäpä sitä nyt siis oli. Juonta kannattaa aina arvailla, ja arvailkaa toki, millaisia naapurit ovat. Ja nyt täytyy tosiaan kirjoittaa nämä juonipaljastukset ja koko loppu herkullinen juoni muistiin, jotta en unohda niitä. :) Kommentit ovat tähänkin tervetulleita.

~ Beatrize