Eli nyt tässä on uusi osa, ja nyt näemme, toteutuuko Andromedan suunnitelma sittenkään. Joten, lukekaas ja kommentoikaa :-)

1-8.jpg

Retu leikitti pientä Mayta, joka oli onnellisen tietämätön äitinsä ja mumminsa välisestä sotatilasta. "Ohhoh, oletpas sinä jo painava!", Retu huudahti, ja May katsahti ukkiaan kummastuneena.

2-8.jpg

Samaan aikaan yläkerrassa Andromeda oli viimeinkin viimeistellyt suunnitelmansa viimeistä pienintä porsaanreikää myöten ja hymyili herkutellessaan ajatuksella, että pian hän ajaisi Raijan eli hänen sanastossaan kiertopalkinnon pois heidän kodistaan.

3-8.jpg

Andromeda kutsui taksin, mutta mihin hän saapuisi olisi suuri mysteeri - muttei Andromedalle.

4-8.jpg

Andromeda saapui selvästikin Stadiin, mutta mihin sinne? Astuessaan ulos taksista eräs sinisessä juhlapuvussa oleva nainen kysäisi lievästi humaltuneena: "Eikösh tuollaishten vanhjojen naishten pithäisi ollah nukkumassha?" Andromeda katsoi naista paheksuen ja tiuskaisi: "Ja eikös sinun pitäisi olla jossain ryyppäämässä itseäsi kaatokänniin? Vaikka sellaisessa kunnossa näytätkin jo olevan."

5-8.jpg

Hän siis saapui Rollon Piilopaikkaan. Ensimmäisenä hän alkoi papattaa punahiuksiselle naiselle hänen pojastaan, Alexista. Pian nainen kysyi: "Siis tahdotko sinä, että minä alan tapailla sinun naimissa olevaa poikaasi?" Andromeda nyökkäsi, mutta nainen sanoi: "Minä en ala tunkea toisten ihmissuhteiden väliin. Sitä paitsi Raija on hyvä ystäväni, en ikinä satuttaisi häntä."

6-8.jpg

Täällä Andromeda tapasi myös sisarensa Caritan, jota ei ollut tavannut omien häidensä jälkeen. Naiset vaihtoivat muutaman sanan; Carita kertoi kaksospojistaan, joista toinen oli jo naimisissa ja kahden tytön isä. Andromeda kertoi omista lapsistaan, mutta ei maininnut Raijaa.

7-8.jpg

Andromeda tapasi naisen, joka oli ennen ollut Alexin luokkatoveri, nimeltään hänkin Raija. Raija oli ollut kovin ihastunut Alexiin, ja hänellä oli syytäkin olla vihainen vaaleahiuksiselle Raijalle, koska tämä oli vienyt Alexin hänen nenänsä edestä. Tummahiuksinen Raija suostuikin heti tähän suunnitelmaan.

8-8.jpg

Andromeda ei myöskään voinut jättää käyttämättä tilaisuutta etsiä jollekin lapsenlapsistaan tai tuleville lapsenlapsenlapsille miestä, ja tällainen komistus sitten astelikin eteen.

9-8.jpg

Tultuaan Stadilta Andromeda oli aivan sataprosenttisen varma siitä, että hänen huolella laadittu suunnitelmansa toimisi.

10-8.jpg

Raija heräsi aamulla, ja vannoi kuulleensa nukkuessaan taksin oven kolahduksen, mutta lopulta Alex sai vaimonsa vakuutetuksi siitä, että mitään taksia ei ollut. Tästä Andromeda oli iloinen, sillä kenenkään ei pitänyt tietää hänen suunnitelmastaan.

11-8.jpg

Retulla meni koko aamupäivä Mayn kylvettämisessä - tyttö kun oli enemmän kiinnostunut kylpyhuoneen kaakeleista kuin itse kylvettämisestä. Retu ei kuitenkaan voinut olla miettimättä sitä, että Andromeda oli koko aamun ollut harvinaisen hyvällä tuulella - tämä ei voinut merkitä mitään muuta kuin pahaa.

12-8.jpg

Hei ääyyyh. Minkä takia juuri niiden pitää olla tooodella nättejä, joita ei sitten tietenkään saa perheeseen millään tapaa? :---(

13-8.jpg

 Andromeda hemmotteli mielellään pientä Mayta, ja parhaillaankin hän jutteli tälle Raijasta. "Sinun äitisi on ihan kammottava, eikös juu?" May katsoi mummiaan oudosti, sillä pieneen mieleen ei mahtunut käsitystä kammottavasta äidistä.

14-8.jpg

Andromeda näki pihalla tälläisenkin namupalan, joka kelpaisi miehelle kuin miehelle. Taitaa olla muuten itse tekemäni :#

15-8.jpg

Raija oli kuitenkin kutsuttu tutustumaan taloon. Tai oikeastaan Andromeda hänet kutsui. "Raija, me ensin muodonmuutamme hiustyylisi ja meikkisi..."

16-8.jpg

Raijan hiippailtua sisälle Andromeda kiinniti huomionsa tähän nuoreen naiseen. "Mikähän sinun nimesi on?" "Rose", tyttö sanoi ujosti. "Kuule Rose, tulehan olohuoneeseen, minulla olisi sinulle tehtävä."

17-8.jpg

Ennen Rosen tehtävää Andromeda kuitenkin talutti Raijan tuoliin, ja alkoi leikata hänen hiuksiaan ja meikata naista.

18-8.jpg

Raija olikin todella tyytyväinen lopputulokseen. "Kyllä näillä kasvoilla ja hiuksilla Alex isketään", nainen sanoi todella luottavaisesti, eikä Andromeda voinut olla hymyilemättä tyytyväisesti. Hänen suunnitelmansa oli lähdössä käyntiin.

19-8.jpg

Andromeda kertoi Roselle tämän tehtävän. "Rose, sinun pitäisi vietellä minun poikani, jos Raija ei siinä onnistu." Rose kieltäytyi tehtävästä heti. "Minä en sinun poikaasi viettele. Jos poikasi on jo naimisissa, minä en siihen puutu." Tämän sanottuaan nainen lähti olohuoneesta ja suuntasi ulko-ovelle.

20-8.jpg

Raija ei kuitenkaan halunnut jättää Andromedaa pulaan, vaan aloittikin heti Alexin viettelemisen. "Voi, kun sinä olet komea. Vaimosi ei taida arvostaa sinua", Raija leperteli. Alex ei kuitenkaan lämmennyt. "Minä olen naimisissa, enkä tahdo enää enempää avioeroja tähän maailmaan."

21-8.jpg

Pian Alex kuitenkin alkoi lähennellä Raijaa. "No, totta puhuen sinäkin olet ihan hyvän näköinen.. Kaunis." Raija otti tämän kohteliaisuutena, ja hymyili hiljaa itsekseen.

22-8.jpg

Raija istui tietokoneella kirjoittamassa romaania, jonka aihe oli 'Anoppi on kiero', tietämättä mitään alakerran tapahtumista. Raijan päähän mahtui vain yksi ajatus kerrallaan, ja tällä kertaa ajatus oli se, että kirja pitäisi joskus saada kauppoihin.

23-8.jpg

Andromeda ilahtui kovin siitä, että Alex oli lämmennyt tummaihoiselle Raijalle. "Voi kuinka olen ylpeä sinusta, Alex", Andromeda sanoi, "kukapa olisi uskonut, että pidät tummempi-ihoisistakin naisista." Alex kauhistui siitä, että hänen vaimonsa naputteli tietokonetta oven takana. "Äiti, hiljempaa, Raija ei saa kuulla. En tahdo avioeroa, tuo sinun naikkosesi on minulle vain huvia, kun Raija ei ole keskittynyt muuhun kuin kirjaansa."

24-8.jpg

Raijan kirjoittamiset keskeytyivät, kun hän sai ylleen taas kerran ah-niin-järkyttävän pinkin yöpuvun, kun hän huomasi olevansa jälleen pieniin päin.

25-8.jpg

Alex ryntäsi huoneeseen kuultuaan vaimonsa huutavan jotain uudesta pienokaisesta. "Kulta, ihanaa, me saadaan taas pienokainen", Raija sopotti. Alex alkoi tuntea omantunnontuskia, koska hän oli juuri ajatellut pahaa vaimostaan. Kaiken lisäksi hän toivoi, ettei Andromeda alkaisi puhua toisesta Raijasta.

26-8.jpg

Seuraavaksi oli vuorossa jokailtainen Mayn-kylvetys. "Kultapieni, sinun on pakko mennä tuonne kylpyyn." "Ei tahdo, EI TAHDO!" May alkoi kirkua ja huutaa niin lujaa kuin pieniltä keuhkoiltaan vain kykeni.

27-8.jpg

Andromeda ryntäsi huoneeseen, antoi Mayn Raijan sylistä Alexille ja alkoi huutaa Raijalle. "MIKSI SINÄ PAKOTAT TOISEN KYLPYYN, JOS HÄN EI TAHDO?", Andromeda huusi. "Mutta mi-" "EI MITÄÄN MUTTIA! TÄSTÄ LÄHIN MINÄ HOIDAN TYTÖT, SINÄ VOIT KESKITTYÄ SIIVOAMISEEN JA RUUAN LAITTAMISEEN!" Pian Raija kuitenkin tokeni. "MUTTA SINÄPÄ ET VOI KÄSKEÄ MINUA, SENKIN SENKIN... SIKA-ANOPPI! Minulla on yhä oikeus hoitaa tyttäriäni, jos tahdon."

28-8.jpg

Aprililla ei ollut aavistustakaan edellisen illan tapahtumista. Raija opetti tyttöä puhumaan, ja onnistuikin siinä loistavasti. April osoitti suurta oppimisen halua.

29-8.jpg

Käveleminenkin onnistui yhtä suurella mielenkiinnolla ja menestyksellä.

30-8.jpg

Raija kokeili myös opettaa Mayta. May alkoi osoittaa pieniä vastahankaisuuksien merkkejä, jolloin Raija kokeili toista taktiikkaa. "Äiti lupaa, ettei Mayn tarvitse tänään mennä kylpyyn, jos nyt vain opettelisit kiltisti puhumaan", hän kokeili. Kuultuaan tämän Maysta sukeutui mitä kuuntelevaisin ja tiedonjanoisin oppilas, mitä Raija oli eläissään nähnyt.

31-8.jpg

Yhtäkkiä kesken opettamisen Raija kavahti pystyyn ja alkoi huutaa kovaäänisesti. Niin kovaäänisesti, että May ja April kävelivät ja konttasivat poispäin äidistä, pienet korvat eivät kestä noin kovaa ääntä.

32-8.jpg

Tällä pienellä onkin ruskeat silmät ja nähtävästi myös ruskeat hiukset. Söpö :3

33-8.jpg

Raija antoi pienokaisen Alexille. "Alex... se on poika!" Alexin silmät syttyivät, ja hän perui kaiken pahan puheen vaimostaan. Hän... sai... pojan. Pojan, jolle voisi opettaa jalkapallon salat.

34-8.jpg

Raija sai kuitenkin vielä tuntea toisenkin kerran tuon saman tunteen. "Ne on kaksoset", Retu henkäisi innoissaan. Alex kiinnitti huomionsa vaimoonsa ja toivoi sormet ristissä toista poikaa.

35-8.jpg

Toinen lapsi oli tyttö. Alex huokaisi sivummalla hieman alakuloisesti. Lapset nimettiin Augustiksi ja Decembreksi.

36-8.jpg

Seuraavana päivänä May oppi viimeinkin kävelemään omin jaloin, tässä kohtaa ollaan kyllä vielä harjoitteluasteella.

37-8.jpg

Illalla olivat vielä kaksosten syntymäpäivät. May ei päivästä ymmärtänyt mitään muuta, kuin että hänen edessään oli jotain hyvää, minkä hän haluaisi jo syödä.

38-8.jpg

Maysta kasvoi tämän näköinen nuori neiti.

39-8.jpg

Seuraavaksi oli Aprilin vuoro. Häntä kiinnosti kakku, muttei sentään niin paljoa kuin Mayta. Tyttö tyytyi seuraamaan innostuneesti kynttilöiden liekkien lepatusta vaarin sylistä.

40-8.jpg

Aprilistakin kasvoi suloinen tyttö omalla erikoisella tavallaan.

41-8.jpg

Kaksosten kasvamisen jälkeen Raija juoksi yläkertaan pienempien kaksosten luokse. "Tänään olisi teidänkin vuoronne kasvaa, eikös juu?", Raija puheli Augustille, joka tuijotti äitiään suklaanruskeilla nappisilmillään ymmärtäväinen hymy kasvoillaan.

42-8.jpg

Decembre sai kasvaa vaarin sylissä. Tämä pieni tyttö ei ymmärtänyt tästä mitään, mutta eipä se pientä haitannutkaan.

43-8.jpg

August puolestaan kasvoi Alexin sylissä. Alex oli tosin unohtanut vaihtaa eräältä pikkumieheltä vaipat.

44-8.jpg

Augustia kiinnosti todella paljon nukkekoti, siitä tulikin hänen rakkain lelunsa. Usein poika lauleskeli lastenlauluja lal-lal-laa -tyyliin samalla kun leikki.

45-8.jpg

Tämä poika oli kuitenkin myös sitä tyyppiä, joka ei viihtynyt häkkisängyssä kuin vain sen verran, kuin mitä meni nukkumiseen. Hyvä että ehdittiin edes auringonnousuun, kun jo tämä pieni poika vaati huomiota.

46-8.jpg

Andromedaa kiukutti. Alex näytti unohtaneen tummahiuksisen Raija kokonaan. Hänen täytyisi tehdä asialle jotain. Kenties vaikkapa kutsua tämä nainen lähipäivinä kyläilemään.

47-8.jpg

Samaan aikaan tytöt istuivat pöydässä syömässä ja juttelivat samalla. "Hei May, eikö olis tosi kivaa, jos me saataisiin vielä lisää sisaruksia?", April kysyi samalla kun lappoi ruokaa suuhunsa. May kohautti olkiaan. "Mä joutuisin sitten myös vahtimaan niitä. Mulle riittää aivan loistavasti jo nyt Decembre ja August. Niitä pitää vahtia koko ajan, ettei ne vain ole tekemässä pahojaan."

48-8.jpg

Seuraavana päivänä oli kuitenkin vuorossa riemunkiljahduksia, kun April sai todistukseensa kympin.

49-8.jpg

Maykin sai ison punaisen kympin omaan todistukseensa.

50-8.jpg

Perhe kaipasi kovasti suurempaa taloa, joten minä sitten sellaisen rakensin.

51-8.jpg

Autotallikin rakennettiin, ja Retukin sai tekemistä, kun tuli näpräiltäväksi auto.

52-8.jpg

Takapihalla on kasvihuone, hedelmäpuita ja uima-allas ponnahduslautoineen ja vesiliukumäkineen.

53-7.jpg

Sivupihalla oli jalkapallokenttä ja koripallokori.

54-7.jpg

Tässä on keittiö.

55-7.jpg

Tässä on biljarditila ja vähän näkymää olohuoneeseen.

56-7.jpg

Retu ei keskittynyt enää mihinkään muuhun kuin autoon, josta hän voisi muokata minkälaisen tahansa.

57-7.jpg

Samana iltana olivat kaiken lisäksi nuoremman kaksosparin syntymäpäivät. April ja May odottivatkin jo kovasti itselleen enemmän leikkikavereita - nyt saataisiin hyvät hippaleikit.

58-7.jpg

Juhlinnan jälkeen Andromeda soitti Raijalle. "Raija, tule huomenna. Järjestän Raijalle muuta tekemistä, niin sinä voit keskittyä Alexiin", hän puhui kuiskaten. Luurin toisesta päästä kuului: "Selvä. Jos vaikka laittaisit Raijan ulos lasten kanssa, niin saisin sitten enemmänkin aikaa?" Naiset sopivat asiasta ja Andromeda sulki luurin hymyillen todella ilkeästi.

59-7.jpg

Decembre oli innoissaan siitä, että hän voisi vihdoinkin leikkiä kylpyammeessa. Hän oli aina pienempänä odottanut sitä hetkeä, että hän voisi tehdä samaa kuin isosiskonsa. Kaiken lisäksi äiti oli luvannut huomenna lähteä pihalle leikkimään heidän kanssaan.

60-7.jpg

Seuraavana aamuna Andromeda ja Raija pitivät neuvottelun. "Selvä, eli Raija on juuri nyt takapihalla lasten kanssa, ja Alex on olohuoneessa, pääovesta vasemmalle, huoneessa on piano ja taulutelevisio seinällä." Raija kertasi suunnitelman vielä uudestaan, ja naiset hymyilivät ja lähtivät eri suuntiin.

Kuinka tässä suunnitelmassa lopulta käy? Onnistuuko Andromeda sittenkään? En vieläkään paljastanut tätä suunnitelmaa :--P Enkös olekin ilkeä? Nyt sitten kommentoimaan.