Tässäpä uusi osa, anteeksi, että kesti näin kauan, mutta olen jaeskellut tässä kuvia ainakin seuraavaan viiteen osaan :--) Mutta pidemmittä puheitta, enjoy!

1-10.jpg

Yliopistolla Decembre on yksi kauneimmista, kuten varmasti huomaatte.

2-10.jpg

August puolestaan on yksi kampuksen komeimmista.

3-10.jpg

May puolestaan näytti erään kampuksen lehmän mielestä ihan alienilta tuon nenänsä takia. O_O

4-10.jpg

Aprilkin sai haukut tältä tytöltä - häntä sanottiin liian kalpeaksi ja sairaan näköiseksi.

5-10.jpg

Kampukselle Decembre sai vielä houkuteltua edellisessäkin osassa vilahtaneen Netjan. Alkaa jo oikeasti kaduttaa, etten valinnut silloin vuonna kivi ja keppi Caritaa perijäksi.

6-10.jpg

Nyt kuitenkin palaamme tositoimiin. Kunto-ohjaaja oli laittanut Augustin tiukille, ja sillä välin kun nuori mies hyppi x-hyppyjä, kunto-ohjaaja mietti mitä erilaisimpia tapoja pistää liikettä niveliin. "Ja yks, ja kaks, ja kol, ja nel", kunto-ohjaaja hoputti.

7-10.jpg

Edellisiltaisen höykkyyttämisen jäljiltä opiskelukin alkoi maistua Augustille, joka sai houkuteltua mukaansa opiskelemaan Mayn, joka ei jaksanut käsittää, miksi hänen täytyi opiskella, kun ulkona oli kasapäin poikia, joita metsästää. Augustista puolestaan kuoriutui oikea linssilude. Katse kirjaan, poju! Sinunhan piti opiskella!

8-10.jpg

Netja puolestaan oli ilmoittautunut vapaaehtoisesti siivoajan rooliin. Syynä tähän se, ettei hän pitänyt liasta paljoa, ja halusi varmistaa, että missään ei vaanisi salamyhkäisiä bakteereja. "Voi, miksi minun piti unohtaa kumihanskat", hän tuskaili. "Nyt kuitenkin saan joko simlooman tai H1N1 tai H5N1 -viruksen vai oliko se H5N15 virus?"

9-10.jpg

August lupasi valmistaa ruokaa ahkeralle siivoajalle, ja mietti, että miksei samantien koko porukalle. Taitaa olla Augustin omia keksintöjä tämä, kun en ruokaa tunnista.

10-10.jpg

Aikaa kaikelta tältä riitti kuitenkin myös opiskelulle, ja varsinkin lukukauden päättötyön teolle. Augustin aiheena oli keksiä kuvitteellinen hahmo ja kehittää tälle nimi, ikä, harrastukset, ystävät, perhe, menneisyys jne. Mikäs sitä tehdessä.

11-10.jpg

Samaan aikaan pihalla lehmä oli alkanut lähennellä liikaa, josta Netja suuttui. "Minuahan ei mikään lehmä lähentele, varsinkaan jos puvun sisällä on nainen!" hän karjui. May vain hymyili vieressä, sillä hänestä oli ihanaa nähdä, kuinka lehmä, joka oli lähennellyt häntäkin, sai nenilleen.

12-10.jpg

Kunto-ohjaaja päätti pistäytyä taas kerran, ja tällä kertaa hän laittoi myös Decembren kuntoilemaan. Nuori nainen olisi keksinyt tuhat ja yksi muutakin tapaa viettää ilta, mutta kunto-ohjaajan nenän alla ei paljoa kannattanut käydä nurisemaan.

13-10.jpg

Ja voi August-parkaa. Sinäkin? Kunto-ohjaaja ei selvästikään pidä tämän sukupolven Gonzalezeista.

14-10.jpg

Koska kunto-ohjaajasta ei siskon mukaan kannattanut valittaa liittoon, niin sitten August valitti päiväkirjaansa. "Tämä iljettävä miehenkuvatus, joka laittaa viattoman nuoren miehen liikkumaan liikaa niin, että tämä saattaa saada happimyrkytyksen, pitäisi pistää viralta..."

15-10.jpg

Juu, ja voinhan sitä noinkin lähteä lukukauden loppukokeisiin. Mahtoivat lehtorit pitää, ja noilla vetimillähän sitä saattoi saada vaikka muutaman extrapisteenkin.

16-10.jpg

Kaksosilla oli edelleenkin aivan omat juttunsa. "Kuulitko muuten, että se lehtori katsoi Netjaa vähän sillä silmällä", Decembre hekotti veljelleen. "Joo, itse asiassa mä näin", August vastasi, "sehän katsoi suoraan mun viereeni eli Netjaan uneksien." Decembreä alkoi naurattaa. "Ehkä ei kannata kertoa lehtorille, mitä Netja teki sille lehmälle. Mahtaisi vähän järkyttyä."

17-10.jpg

Illemmalla, kun August, Netja ja Decembre olivat luennolla, April ja May löivät viisaat päänsä yhteen, ja yrittivät keksiä, mistä kaksoset olivat supatelleet. Heidän mielikuvituksensa kuitenkin loppui kesken, eivätkä keksineet mitään.

18-10.jpg

Yön August vietti unelmoiden. Hän oli nähnyt talon ohi kävelevän henkeäsalpaavan kauniin nuoren punahiuksisen tytön, josta totisesti kannatti unelmoida.

19-10.jpg

May alkoi kysellä Netjalta tämän perheestä, sillä Andromeda oli pitänyt visusti huolen siitä, että hän piti Caritan asiat itsellään, eikä kertonut niistä muille paitsi miehelleen. "Ai, siis, sulla on sisko..?"

20-10.jpg

Ensimmäisen vuoden jälkimmäisen lukukauden loppukokeet lähestyivät, ja Decembre alkoi kiinnostua lopputöidenkin tekemisestä.

21-10.jpg

Ruuanlaitto alkoi maistua Netjallekin heti, kun hän tajusi, ettei niissä ruoissa ole bakteereja, koska ne ovat käsiteltyjä.

22-10.jpg

Hän ei tehnytkään mitään, sillä hän huomasi hellan olevan aivan järkyttävän likainen. Taas siivousaddiktio nousee esiin. Vai kutsutaanko tätä jo siivousholismiksi?

23-10.jpg

Viimeiset minuutit ennen loppukoetta, ja August varmisti vielä peilin edessä, että hän näytti hyvältä. Jos vaikka se nätti punatukkainen tyttö olisikin kampuksen opiskelijoita?

24-10.jpg

Ei ollut tyttö kampuksen opiskelijoita, mutta ensimmäisen vuoden päättymistä juhlittiin kaksosten kesken sotimalla tyynyillä.

25-10.jpg

Pian puhelin kuitenkin soi. "Haloo?" August vastasi. "Onko se August?" linjan toisesta päästä kuului. "Joo, kyllä on puhelimessa." "No hyvä, olen äitisi, jos et sattunut vielä tunnistamaan äänestä." "No hei äiti", August sanoi iloisesti, "tiedätkö, sain juuri ensimmäisen vuoden vedettyä läpi huippuarvosanoin."

26-10.jpg

"Sepä hienoa, hyvin tehty", Raija sanoi kuulostaen hyvin onnelliselta poikansa puolesta, "mutta toivoisin, että tulisit nyt kotiin, ja jättäisit yliopiston sikseen." August järkyttyi äitinsä ehdotuksesta. "Mutta... miksi? Onko jotain tapahtunut?" "Ei, mitään ei ole tapahtunut. Me... me olemme valinneet sinut perijäksi." Augustin henki salpautui. "Mitä? Minustako perijä?" "Kyllä vain, olimme miettineet jo kauan sinun ja Decembren väliltä, mutta ajattelimme, että Decembre ei välttämättä lähtisi yhtään mihinkään, vaikka maksettaisiinkin." "No, minä tulen", August sanoi hiljaa ja sulki puhelimen. Hänen täytyisi jättää sisarensa ja Netja selviytymään tänne nelistään ilman miehistä voimaa.

27-10.jpg

Sanottuaan sisarilleen ja Netjalle hyvästit hän astui pihalla odottavaan taksiin.

 

Näin siis Augustista kehkeytyi perijä. Ei kai osa muuten ollut liian lyhyt? Toivoisin taas kerran kommentteja. :---)