Taas palaamme uuden osan pariin. Ei muuten kannata tottua tähän päivitystahtiin, koska nyt ei satu olemaan kokeita (paitsi yksi ensi viikolla), mutta koeviikko onkin sitten parin viikon päästä.

Andromedan ja Caritan kanssa kampukselle lähti Meri, Caritan paras ystävä.

Meri ei jaksanut kuin ihmetellä, kun Andromedalle alettiin soitella heti, kun he olivat asettuneet kampukselle. Kaipa tämä neito on niin suosittu, hän ajatteli.

Merillä olikin asiaa Andromedalle. "Andromeda, tuota... Minusta olisi mukavaa, jos et koko ajan olisi puhelimessa. Täytyyhän sinun opiskelusikin suorittaa!" Andromeda ei muuta tehnyt kuin nauroi. "No mutta Meri, ei minulla mitään hätää ole, pääaineenkin olen jo ehtinyt valita." (Ja ihan oikeasti, en muistanut laittaa ylös neitosten pääaineita.)

Andromedalle tulleet puhelut olivatkin olleet lähtöisin tästä miehestä, joka esitteli itsensä Retuksi. Andromeda ja Retu tulivatkin heti juttuun, kun yhteinen puheenaihe löytyi ruuanlaiton ja urheilun saralta.

Andromeda ja Retu ystävystyivätkin nopeasti, ja heistä kaikkein paras ajanviete oli tyynysota. Mitäpä muuta sitä voisikaan tehdä? Esimerkiksi opiskelu olisi yksi vaihtoehto, mutta e-e-i, ei kiinnosta.

Andromedan mielestä Retu oli varsin hyvännäköinen ja päätti pyydystää tämän omaan haaviinsa ennen etevää isosiskoaan, joka nautti opiskelemisesta. "Tiesitkö, että sä oot tosi komee", Andromeda koitti kepillä jäätä ja se kolahti Retuun kovaa ja korkealta.

Pian vaihdettiinkin jo ensisuudelmia, josta nautti erityisesti Andromeda.

Flirttailuun menneen illan jälkeisenä päivänä Carita ja Meri olivat yhteistuumin saaneet taottua Andromedan päähän, että myös opiskella täytyy. Tytöt olivat saaneet aiheet, joista heidän täytyisi tehdä lopputyöt ja Andromeda tarttui tilaisuuteen. Hänestä olisi paljon mukavampaa, jos isosisko ja sen kaveri ei koko ajan mäkättäisi, joten hän päätti yrittää saada opiskelullaan sen loppumaan.

Opiskelujen jälkeen Andromeda kutsui ihastuksensa kylään. Nyt vaihdettiinkin jo syvempiä haleja ja Andromeda oli askelta lähempänä päämääränsä tämän miehen kohdalla.

Flirttailu onnistuikin ja Retu muutti taloon mukanaan se ruhtinaallinen 1000§, mutta tyylinmuutoksella hänestä tuli oikea namupala - ainakin talon naisten mielestä. Miehen luonne on 4-10-4-4-3, tavoitteensa Suosio ja elämäntoive olla jonain päivänä Lain ruumiillistuma.

Pari päätyikin imuttelemaan muiden edessä aina kun opiskeluiltaan ehtivät, eikä tästä puuhasta pitänyt mitenkään erityisesti Tatu, Caritan poikaystävä.

Carita ja Tatu päättivät antaa samalla mitalla takaisin, mutta he eivät kyenneet yhtä huikeaan tulokseen, vaan Carita päätyi hieromaan rakkaansa hartioita, mitä toinen parikunta naureskeli.

Seuraavana päivänä Tatu ilmaantui yllätysvierailulle hieman ennen pimeän tuloa, mistä Carita oli haltioissaan. Hän hyppäsi miehen syliin onnellisena siitä, että mies oli tullut katsomaan häntä.

Suhde eteni hitaasti mutta varmasti. Muutaman tunnin jälkeen samana iltana vaihdettiin jo toiset suudelmat.

Jo toinen komistus talossa. Retun luonne on 2-8-2-6-7, tavoitteensa Romantiikka ja elämäntoiveensa tulla Ammattimaiseksi juhlavieraaksi.

Andromeda päätti tehdä uuden asukkaan kunniaksi ja isosiskonsa mieliksi porsaankyljyksiä juhlistamaan tätä iltaa.

Retu oli pian antaunut opiskelun ihmeelliseen maailmaan, sillä hänenkin päähänsä oli pälkähtänyt tehdä se lopputyö, jotta hän pääsisi kurssista läpi.

Talosta ei huumoria puuttunut, siitä piti huolen tämä viuhahtelija, joka tuli taloon pistäytymään alastomana Andromedan riemuksi, poikien naurunaiheeksi ja Caritan kauhuksi.

Opiskelijaelämä ei ole aina ruusuilla tanssimista, ja sen sai kokea Retu kun Andromeda eräänä kauniina päivänä laittoi hänet siivoamaan vessanpöntön.

Asuntoa oli hieman kohennettu maton ja uuden ruokailuryhmän avuin, ja sitä täytyi juhlistaa aterialla. Ainoastaan Retu puuttui, koska hän oli luennolla kuuntelemassa professorin papatusta matojen ihmeellisestä elämästä. No ei, oikeasti hän oli kuuntelemassa poliitikkojen palkkatilastoja. Tosi 'jännää'.

Caritan vapaa-aika, mitä nyt jäi opiskelulta, Tatun huomioimiselta, syömiseltä ja nukkumiselta, meni maalaamiseen. Maalauksista saa rahaa, ja rahallahan hankitaan kaikkea kivaa.

Andromeda olikin hieman seurallisempaa tyyppiä kuin Carita, joka todennäköisimmin menee kohta naimisiin tuon maalaustelineensä kanssa. Andromedan saattoikin nähdä tienreunassa juttelemassa eri opiskelijoiden kanssa - vaikka pyjama päällä!

Illat menivätkin Retun kanssa peuhatessa, ja molemmat nauttivat yhtä paljon. Tämä tuntematon neitonen oli vallannut tietokoneen, josta Carita valitti kovaan ääneen.

Kyllä, näin pariskunta viettää vapaa-aikansa. Kuherrellen keskenään, välittämättä muiden sanomisista.

Carita halusi tehdä tyylinvaihdoksen uudelle tuttavuudelle, ja tämä tyttönen tarttui tilaisuuteen luottavaisin mielin. Voi mitä menit tekemään!?

Neitonen olikin aika ilahtunut lopputuloksesta ja Carita oli todella ylpeä itsestään.

Ennustajaeukko päätti tuoda tällaisen oudolta näyttävän teekannun, tai siksi ainakin Andromeda sitä nimitti, muttei kiinnostunut koko asiasta sen enempää.

Caritaa tosin kiinnosti siskonsakin puolesta, eikä hän malttanut pitää näppejänsä irti esineestä.

Lampusta tuli henki, joka antoi Caritalle kolme toivetta. Arvatkaa muuten, mitä neito toivoi - rahaa. Kyllä, siis en olisi arvannutkaan.

Illalla Tatu ihmetteli tätä rahamäärää ja kun Carita kertoi rahojen lähteen, mies kiitti tyttöystäväänsä hellin silityksin.

Meriä ei jaksanut lampun henki ja sen rahat paljoa kiinnostaa, vaan hän paneutui opiskelun ja uuden lopputyön kiehtovaan maailmaan.

Retu oli ottanut puheenaiheeksi Caritan. "Minun mielestäni sinun pitäisi kohdella Caritaa suopeammin", hän sanoi. "Niin, niin pitäisi", Andromeda innostui, "mutta ei vain ole tullut ajateltua koko asiaa."

Opiskelijakämppään eksyi välillä myös kunto-ohjaaja, joka pakotti opiskelijat jumppamaan. Tällä kertaa hyökkäyksen kohteeksi joutui Retu. "Ja yks, ja kaks, ja kol, ja nel!" kunto-ohjaaja kiljui.

Taas oli yksi loppukoe takana, ja nyt muistaakseni neidot olivat suorittaneet puolet kampusajastaan. Kaikilla vielä tässä vaiheessa keskiarvo on 5,0.

Lumi on niin ihanaa ja kylmää. Andromeda aloittikin lumisodan Retua vastaan.

Pian siirryttiinkin sitten lumienkeleihin a'la Retu ja lumiukkoihin a'la Andromeda.

Muistettiinhan sitä opiskellakin kaikkien lumitouhuilujen ohella. Retu sai opiskelutoverikseen tämän laaman, joka oli myös innokas opiskelija.

Pian Retu kuitenkin vaipui taas lumiseen maailmaansa ja alkoi tehdä lumiukkoja.

Tämä söötti pingviinikin oli huomannut lumiukot ja tuli juttelemaan raketeista ja ohjuksista. Suunnitteleekohan se jotain?

Tatukin malttoi tehdä lumiukkoa ja puuha oli hänestä varsin hauskaa! Taustalla on muuten uusi talo, jonka rakensin. Ja sitten pienimuotoinen taloesittely pohjapiirrosten kera.

Uuden opiskelukämpän julkisivu.

Näkymä, kun astutaan ovesta sisään. Oikealla oleva ovi johtaa vessaan.

Tässä avointa tilaa, ja olohuoneen ja keittiön väliin on laitettu väliseinä.

Tässä onkin sitten ruokailutila ja tuosta lähtevät myös portaat yläkertaan.

Tältä näyttää, kun tultiin portaat ylös ja käännettiin katse oikealle.

Tässä toinen talon isommista makuuhuoneista.

Tässä vielä pohjapiirrokset. Ensin alakerta.

Ja toisena yläkerran pohjapiirros.

Uudistetussa opiskelijakämpässä on kiva asustaa, ja Andromeda kokeili uutta tuolia opiskelun saralla.

Uutta kulmasohvaakin oli aivan pakko testata. Mutta Retu, eikös tuon kuuluisi olla toisinpäin? Tai, mikäpä siinä jos Andromeda on vahvempi kuin sinä. Kannattaisiko kuntoilla?

Laamalla oli tapana vierailla usein opiskelijoiden luona ja varsinkin lounasaikaan.

Merikin ehti välillä siivoamaan opiskeluidensa ohella - varsinkin, kun tämä laama oli käynyt jälleen kerran sotkemassa keittiön.

Samana yönä tontille ilmaantui kutsumaton vieras, mutta onneksi varashälytin oli valppaana, ja poliisit tulivat paikalle ajoissa. Andromeda oli ainakin poliisin puolella.

Voittihan se oikeus sittenkin, vaikka välillä näytti, että vääryys on voiton puolella.

Seuraavina päivinä Andromeda tapasi seurallisena siminä lisää opiskelijoita, joista yksi oli tämä goottihenkinen neito, jonka nimeä en muista.

Andromeda halusi tehdä saman kuin isosiskonsa. Hän päättikin kokeilla luovuuttaan meikkaamalla ja tekemällä uuden kampauksen tälle neidolle.

Ainakin lopputulos miellytti. ;)

Kaikenlaisen huvin lisäksi oli myös siivottava ja pumpattava esimerkiksi vessanpöntön putkistot taas toimivaan kuntoon, kun joku Retu oli käynyt tiputtamassa sinne ruokaa.

Caritaa ei voisi siivoaminen vähempää kiinnostaa, mutta kuntoileminen kiinnosti sitäkin enemmän.

Leikkiäkin ehti, kunhan oli ensin käynyt luennollaan. Olet tosiaan sukua Arhipalle! Lapsettaako?

Siinä missä Carita leikki, niin Retu vietti aikaansa lopputyön parissa.

Talon naisten mielestä pimeällä oli jännittävää kopitella amerikkalaisella jalkapallolla.

Poikkeus tähän tapaukseen oli Andromeda, joka mieluummin pelasi shakkia sisällä Tatun kanssa kuin osallistui amerikkalaisella jalkapallolla kopittelemiseen. Muuten hän kyllä urheilusta pitää, mutta amerikkalainen jalkapallo etoo häntä.

Ymmärrettiinhän sitä joskus lukeakin kaiken harrastelun ohella. Andromeda ja Retu yhdistivät voimansa.

Caritan aika taasen meni televisiota näperrellessä.

Andromeda päätti eräänä päivänä yllättää Retun. Hänellä oli pieni rasia, jossa oli jotakin.

Rasiassa oli kihlajaissormus! Retu hyväksyi kihlauksen oikopäätä, niin iloinen ja yllättynyt hän oli.

Kun toisaalla iloittiin, niin täällä oltiin hermoromahduksen partaalla. Tai, ei enää partaalla, vaan se hermoromahdus tuli. Tapaamme taas tohtori Harhan.

"Näen, että olet huonossa jamassa, nuori neiti", tohtori Harha puheli. "Minulla on tähän parannuskeino, näetkös."

Muut eivät olleet tietoisia tapahtumista, sillä he olivat antautuneet jalkapallon lumoihin. Andromeda yritti naurattaa Retua, jotta hän ei tekisi maalia.

Temppu kalahti omaan nilkkaan, koska Retu on hyvä harhauttamaan.

Taas kerran olemme saaneet vieraaksi laaman, tällä kertaa hän päätti ilmaantua päivällisen aikaan - ja päätti puhua kellokorteista.

Seuraavana aamuna Carita sai nauttia varhaisen aamupalansa yksin, kun kaikki muut vielä nukkuivat.

Luennon jälkeen on hyvä hemmotella itseään.

Sisaruksilla oli omat salaisuutensa, ja minusta tuntuu, että ne koskevat erästä nimeltä mainitsematonta laamaa.

Taas kerran on yksi opiskeluvuosi suoritettuna, nyt olemme suorittaneet kolmannen vuoden, joten enää yksi jäljellä.

Talon miespuoliset henkilöt viettivät aikaa myös kahdestaan puhuen urheilusta.

Ruokakin oli ehtinyt välillä loppumaan, ja sitähän täytyi saada lisää.

Andromeda oli taas alkanut viettää aikaa puhelimessa, kun opiskeluilta jäi aikaa.

Tietokonekin oli ehtinyt mennä rikki ahkerassa käytössä, ja sekin piti korjata. Onneksi Andromedalla riitti taitoa tähän urotyöhön.

Tytöille oli siunaantunut luento samaksi ajankohdaksi, joten hehän tulivat ja menivät aina samaan aikaan.

Andromeda tarvitsisi karismaa läpäistäkseen ensimmäisen osion viimeisestä vuodestaan, joten hän otti härkää sarvista ja päätti aloitella tämän taidon harjoittamista.

Andromeda oli ehtinyt myös kirjoittaa kirjan, ja se kirja myi ihan hyvin. Kaiken lisäksi hän sai oman ilmaiskappaleensa, jota voisi sitten ylpeänä näytellä perheenjäsenilleen.

Caritakin oli eksynyt tekemään omaa lopputyötään.

Tätä miekkosta ei kiinnostanutkaan sitten mikään muu kuin kuntopyörä.

Meri on hyvä monessa asiassa, ja varsinkin keittiöpalojen sytyttämisessä. Yritätkös polttaa koko talon?

Ulkona vietettiin kesän tultua entistä enemmän aikaa. Vaikka olikin kesä, niin kesälomasta ei ollut tietoakaan.

Taas kerran Andromeda päätti muodonmuuttaa ystäviään.

Tämäkin lopputulos miellytti, ja Andromeda oli entistä vakuuttuneempi taidoistaan.

Tatu päätti kokeilla taitojaan ruuanlaiton saralla. Nyt on valmistumassa keittiömestarin salaatti, jonka reseptin hän oli oppinut Caritalta.

Tatun valmistaman lounaan äärellä Caritalla oli asiaa. "Retu, mitä jos, me, siis, tuota, menisimme kihloihin?" Tatu oli tukehtua, sillä hän oli niin yllättynyt asiasta.

Carita siis näytti jo tutuksi tullutta rasiaansa. Tatu ainakin näytteli onnellista.

"Voi, Tatu", Carita sanoi onnellisena. "Tämä, tämä sormus on hieno", Tatu sai sanotuksi. Siis sormusko vain sinua kiehtoo?

Andromedaa ei oltu informoitu kihlautumisesta, joten hän vain ihmetteli maalatessaan, kuinka nyt sitä noin onnellisia oltiin.

Yliopisto oli nyt suoritettu keskiarvolla 4,9. Andromeda juhlisti tapausta pussillisella sipsejä.

Retun mielestä tapausta voi kyllä juhlistaa toisinkin. "Tässä sinulle, tyttönen. Onnittelut", hän sanoi.

Seuraavana päivänä järjestettiin valmistujaisjuhlat, ja vieraslistan kärkipäässä olivat Kristina ja Arhippa.

Vielä viimeisiä hetkiä juhlan osalta. Ensi osassa sitten näemmekin, kenestä oikein tulikaan perijätär, sillä eihän tässä oikein ole kuin tyttöjä ehdokkaina. :D

Eli tässä tämä reilusti yliopistopainotteinen osa, kun ei muualla oltukaan kuin yliopistossa. Kommenttia saa ja pitääkin antaa. :)